Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Πως αγοράζω-πώς πληρώνω-πως παραλαμβάνω??

Είδατε κάτι και σας άρεσε??Θέλετε να το αγοράσετε αλλά αναρωτιέστε πώς??Πολύ απλό..

1.Κάνετε κλίκ πάνω στο όνομα μου ώστε να σας εμφανιστούν τα στοιχεία μου(vk)
2.Επικοινωνείτε μαζί μου μέσω e-mail και μου λέτε τί σας άρεσε και πώς ακριβώς το θέλετε.Μπορεί για παράδειγμα κάτι που το είδατε σαν μπρελόκ ,να το θέλετε για σκουλαρίκι..Ο,τιδήποτε μπορεί να έχετε σκεφτεί το συζητάμε για να δούμε πως θα γίνει..Ή ακόμα,μπορεί να έχετε φανταστεί κάτι και να μπορούμε να το φτιάξουμε εξ αρχής μόνο για σας..Όλα γίνονται!!
3.Συζητάμε το τί θέλετε  και πότε περίπου θα είναι έτοιμο(ανάλογα με το τί θέλετε μπορεί να είναι έτοιμο απο την επόμενη μέρα εώς και μία βδομάδα μετά..Παραπάνω μέρες παίρνουν παραγγελίες που είναι δική σας ιδέα και ίσως πρέπει να μεσολαβήσουν μέρες για να το φτιάξω να σας το δείξω,να δούμε αν σας αρέσει κλπ)
4.Μετά το πέρας της παραγγελίας,σας αποστέλλεται είτε με ΕΛ.ΤΑ,είτε με εταιρεία κούριερ.Η επιλογή καθώς και τα μεταφορικά είναι δικά σας.
5.Πληρωμές.Οι πληρωμές των προιόντων γίνονται με τους εξής τρόπους:
    -Με αντικαταβολή
    -Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης
    -Μέσω paypal
                              ΤΙΜΕΣ
-Όλα τα σκουλαρίκια είναι στα 5 euro.Άκομα και στις ειδικές παραγγελίες αν αυτό που θέλετε δεν έχει ιδιαιτερότητες ή τεχνικές δυσκολίες η τιμή ΔΕΝ αλλάζει!Άν υπάρχει αλλεργία και θέλετε ασημένιο γατζάκι στο σκουλαρίκι ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση.
-Όλα τα μπρελόκ είναι στα 3 euro.Άκομα και στις ειδικές παραγγελίες αν αυτό που θέλετε δεν έχει ιδιαιτερότητες ή τεχνικές δυσκολίες η τιμή ΔΕΝ αλλάζει!
-Στα κολιέ,βραχιόλια ή οτιδήποτε άλλο οι τιμές ποικίλουν..Με ρώτατε και σας λέω για ό,τι θέλετε.


                       Σε μεγάλες παραγγελίες,πχ.μπρελόκ για να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποια εκδήλωση σαν μικροδωράκια οι τιμές ειναι τιμές προσφοράς και επομένως πολύ μικρότερες.

 Ειδικές προσφορές.


-Για πραγγελίες άνω των 15 euro τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμένα(με ΕΛ.ΤΑ).
-Για αγορές άνω των 6 τεμαχίων(ο,τι κι αν είναι αυτά και σε ό,τι συνδιασμό)διαλέγετε και ενα 7ο όποιο θέλετε σαν δώρο!!!

ΥΓ.Τα σκουλαρίκια θεωρούνται ζευγάρι επομένως 1 ζευγάρι σκουλαρίκια=1 τεμάχιο.

Για οποιαδήποτε απόρια ή για οτιδήποτε δεν εχω διευκρινίσει,μη διστάσετε να ρωτήσετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου